Werkwijze

Wat kan je van mij verwachten

Gezondheid is voor mij nu eenmaal een oneindig boeiend onderwerp, dus je werkt sowieso met iemand samen die daar veel plezier in heeft. Dat is vaak aanstekelijk!
Ik werk nauwkeurig met veel aandacht, luister goed en vraag veel. Daarnaast ben ik ook eerlijk en direct.

Mijn kennis en ervaring pas ik zelf ook toe in mijn eigen leven en experimenteer regelmatig met nieuwe ideeën. Deze praktische inzichten kan ik dus goed met je delen.


Wat verwacht ik van jou

Je neemt verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid en de keuzes die je daarin maakt of hebt gemaakt.
Tevens ben je bereid om (ongezonde) gewoontes aan te passen en kritisch naar jouw huidige leefstijl te kijken.

Labonderzoek

Voor de aanvullende labonderzoeken werk ik samen met het lab van RP Sanitas Humanus.

Dit is een laboratorium waar ontlasting-, bloed-, urine-, speeksel-, haar- en slijmvliesanalyses worden uitgevoerd op het gebied van microbiologie, immunologie, endocrinologie en biochemie. 

Bloedafname vindt altijd plaats bij een officieel prikpunt bij jou in de buurt (binnen 10km en door heel Nederland). Hierdoor weten we zeker dat de juiste hoeveelheid bloed op de juiste manier wordt afgenomen. Je krijgt het monstermateriaal + labformulier thuis gestuurd, waarna je zelf langs kunt gaan bij het betreffende prikpunt. 

Voor de overige onderzoeken (speeksel, ontlasting, urine of haar) ontvang je thuis een testkit met handleiding, waarmee je zelf eenvoudig monsters kan afnemen en opsturen.


Kosten labonderzoek

Dit omvat altijd de benodigde testkits (haar, speeksel, ontlasting, urine), verzend- en administratiekosten, de kosten voor de afspraak bij het prikpunt en uiteraard de analyse van de monsters door het lab.

Bij veel therapeuten en praktijken worden de kosten hiervoor apart of achteraf berekend. Hierdoor ontstaat er onduidelijkheid over de totale kosten van een traject.
Zelf wil ik hier zo transparant mogelijk in zijn, vandaar dat alle kosten bij mijn aanbod zijn inbegrepen en draag ik zorg voor de afhandeling van de betalingen + administratie met het lab.